Accident cu victime pe o sosea din Timis. A fost nevoie de descarcerare

TIMIS. Accident grav duminica dupa-amiaza la aproape 40 de kilometri de Timisoara.

CITESTE SI: Razie in mai multe zone din Timis. Discoteci, baruri si cluburi, calcate de politisti 

Accidentul a avut loc la intrare in localitatea Tormac. Din primele informatii evenimentul rutier s-a soldat cu doua victime, dintre care una a iesit singura din masina, iar cea de-a doua a ramas prinsa intre fiarele cotorsionate ale autoturismului.

La fata locului au ajuns a ajuns o autospeciala de stingere echipata cu modul de descarcerare a pompierilor, o ambulanta SMURD si 7 subofiteri, de la Statia de pompieri Buzias.

Persoana incarcerata este un barbat, care este constient, dar care acuza insa dureri la coloana vertebrala, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

Un barbat in varsta de 52 de ani a condus un autoturism pe DJ 592A dinspre Tormac spre Belint, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe sensul opus de mers unde s-a rasturnat. In urma impactului au rezultat doua victime, soferul autoturismului si pasagerul din dreapta fata, un barbat in varsta de 56 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a soferului a rezultat valoarea de 0,62 mg/ litru in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere a unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.