Nu a fost sa fie. Ripensia Timisoara pierde cu Snagovul si are din nou emotii

Vreme perfecta pentru fotbal, meci important de liga secunda, dar putin peste 200 de spectatori pe un stadion de 33.000 de locuri. Acestea au fost coordonatele partidei dintre Ripensia si Snagov, intr-un joc in care ambele combatante au tintit victoria, gazdele pentru a nu avea emotii cu retrogradarea, iar oaspetii pentru a-si recupera fotoliul de lider.

Dupa cum a inceput meciul sa parea ca vizitatorii vor avea parte de un meci usor. Fosta mare speranta a fotbalului romanesc, Alexandru Ionita a marcat in primele 20 de minute, o dubla. Gazdele au revenit în joc si in minutul 45 au marcat de la punctul cu var, prin Calin Toma.

In partea secunda, oaspetii condusi de pe banca de Eugen Trica s-au aparat exact, limitand posibilitatile ofensive ale gazdelor. Alexandru Pelici a fortat cu mai multi jucatori de atac, dar golul nu a mai venit, desi Mansour si Draghici au fost foarte aproape de a egala.

Asadar Ripi pierde cu 1-2 si ramane pe locul 11 cu 29 de puncte. Interesant este ca oricare echipa de la locul 10 in jos poate retrograda, iar banatenii au nevoie de puncte in urmatoarele runde pentru a nu suferi pe final de sezon. Trupa banateana merge runda viitoare la Balotesti, unde este obligata sa castige punct/e. Snagov, cu 58 de puncte revine pe prima pozitie din liga secunda.

Ripensia: H. Moldovan – Straut, Tinc, Hecsko, C. Toma (cpt.) – Burdet (Chera 35′), Stoi – Ad. Popa (C-tin. Stoica 80′), Zaluschi, Dumiter – Mansour ( Draghici 62′)
Antrenor: Alexandru Pelici

Sportul Snagov: Marinescu – Git, V. Lica, Fl. Ilie (cpt.), Nicoara – Tazouti (Manole 82′), Bortoneanu, Ion, Huiban – Danale (Serban, 87′), Al. Ionita (Buia 80′)
Antrenor: Eugen Trica

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.