Maratonisti adevarati! Handbalistii de Poli Timisoara, victorie si la Cluj

Rezultat normal in conditii de oboseala intensa. Handbalistii de la Poli continua sirul de succese in acest sezon extrem de bun. Baietii lui Pero Milosevic s-au impus si pe terenul ultimei clasate, Universitatea Cluj, 37-27. Daca victoria era normala, trebuie spus insa ca banatenii au jucat un meci la doua zile in ultima saptamana si jumatate, parcurand mii de kilometri pe distanta Timisoara – Suceava – Focsani – Timisoara – Cluj.

Astazi, trupa timisoreana, au jucat in Sala Horia Demian din Cluj si s-a impus intr-un meci pe care l-a dominat din primul minut si in care a condus tot timpul. Clujenii au rezistat 15 minute pana la 8-10, dupa care violetii s-au desprins la 14-9 si 22-15 la pauza. Diferenta psihologica de 10 goluri s-a facut in momentul in care portarul Ludovic Varo a marcat din poarta in poarta pentru 31-21. S-a incheiat 37-27, a 13-a victorie in 23 de partide pentru banateni, dar a cincea consecutiva in toate competitiile.

In acest joc au fost menajati Tcaciuc, Marjanovic si Pribanic si au prins astfel minute bune Neamtu, Furak, Sania, Bote si Rusu.

Marcatorii Politehnicii in aceasta intalnire au fost: Sadoveac 8, Irimescu 6, Neamtu 4, Dragas 4, Sania 3, Paius 3, Fenici 2, Cimpan 2, Milosevic 2, Furak 2, Varo 1.

In runda viitoare, trupa viola, va juca pe teren propriu cu CSM Bacau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.