Accident violent pe cea mai tranzitata sosea din Timis

TIMIS. Ciocnire violenta intre un autoturism si un camion pe un drum din estul judetului Timis.

CITESTE SI: Dezvaluire socanta. Familia barbatului taiat de viu cu drujba langa Timisoara a sunat la 112, iar apelul n-a fost luat in seama. Ancheta la IPJ Timis 

Accidentul a avut loc pe drumul care leaga Lugojul de Faget. Soferul unui autoturism, care iesise din Lugoj, a intrat cu viteza prea mare intr-o curba la dreapta si a pierdut controlul volanului. Masina a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un camion care circula din sens opus.

In urma impactului soferul autoturismului si pasagera din dreapta au fost raniti. Cei doi au fost preluati de ambulante si transportati la spital pentru investigatii suplimentare.

Un barbat de 76 de ani a condus un autoturism pe DN 68 dinspre Lugoj spre Faget, iar intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autocamion care circula regulamentar. In urma impactului 2 persoane au fost transportate la spital, respectiv soferul autoturismului si o femeie de 59 de ani pasagera in dreapta fata. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu dificultate pe perioada desfasurarii cercetarilor la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.