‘Mort’ la semafor in Timisoara. Cum a pus pe jar politia si pompierii un sofer care a blocat o intersectie

TIMISOARA. Putea produce o nenorocire in trafic, insa a fost oprit la timp.

CITESTE SI: La fiecare 2 minute au amendat cate un sofer. Controale la sange pe strazi in Timisoara, dar si pe soselele din judet 

Miercuri dimineata, in jurul orei 9.00, pe strada Marginii din zona Aradului din Timisoara. Un sofer a oprit la semafor si… parea sa fi uitat sa mai plece. Dupa nenumarate claxoane, cineva s-a apropiat de autoturismul, al carui motor era in functiune. Soferul parea inconstient, asa ca oamenii au dat alarma la 112. La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulantei, dar si politistii. Oamenii legii au avut insa parte de o surpriza cand l-au scos pe sofer din masina.

In urma unui apel prin serviciul 112 prin care s-a relatat faptul ca un autoturism pe strada Marginii nu se pune in miscare la culoarea verde a semaforului, politistii s-au deplasat la fata locului si au constatat ca este vorba de un barbat de 41 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a adormit la volanul autoturismului. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul a fost preluat de medici si condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, dupa care va trebui sa dea explicatii oamenilor legii.

Sursa foto: observator.tv

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Curiozitate: ce surpriza au avut polististii dupa ce l-au scos pe sofer din masina? Ca acolo am ramas…
    Cum sa spui ca politistii au avut o surpriza si sa continui cu o declaratie a IPJ?!
    Daca tot scrieti articole, informati-va bine si nu scrieti doar ca sa aveti articol. Multe lacune, dar suntem jurnalisti! Bravo!

  2. Alt psihopat pe șoselele țării. Suspendarea permisului de conducere pe viață este soluția.

  3. Surpriza pentru ei era ca la volan era manelistul lor preferat,Monică Lupșa.

  4. Ieri articolul avea mai multe detalii . Azi articolul este gol ..nu mai are nume soferul ?