Ciocnire violenta intr-o intersectie din Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Doua masini s-au izbit marti dupa-amiaza intr-o intersectie intens circulata din Timisoara.

CITESTE SI: Accident mortal in Timis. Un om a fost spulberat de un autobuz in care erau 20 de pasageri 

Accidentul a avut loc in zona de nord a orasului, la intersectia Caii Sever Bocu cu strada Amurgului. Unul dintre soferi, care venea dinspre Dumbravita, a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului si s-a izbit de un alt autoturism.

La fata locului au ajuns rapid echipaje ale politiei si ale pompierilor, dar si cele de la ambulanta, care i-au preluat pe cei doi soferi, ambii raniti.

Un barbat in varsta de 34 de ani ce circula pe Calea Sever Bocu dinspre Dumbravita inspre Iulius Mall, la intersectia cu strada Amurgului a patruns pe culoarea rosie a semaforului si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 30. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv cei doi conducatori auto. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul care a intrat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului s-a ales si cu permisul retinut.

Sursa foto: Info Trafic jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.