Sute de rable ridicate in Timisoara de la inceputul anului

TIMISOARA. Sute de locuri de parcare au fost eliberate de la inceputul anului in diferite zone din Timisoara dupa ce rablele care le ocupau au disparut.

CITESTE SI: Un sofer care a adormit la volan a bagat un om in spital si s-a infipt intr-un stalp cu masina

Politistii locali au actionat in mai multe zone din oras de la inceputul anului pentru identificarea rablelor care sunt uitate de timisoreni in parcari. In urma somatiilor primite din partea oamenilor legii 184 de proprietari de masini le-au ridicat din locurile in care zaceau de mai multa vreme nefolosite.

Tot in urma somatiilor, alte 10 masini au fost ridicate de politisti cu ajutorul angajatilor de la Societatea Drumuri Municipale SA. Pentru alte 27 de autovehicule abandonate au fost deja emise dispozitiile de ridicare de catre primar.

In ultimii 2 ani, politistii locali au depistat aproape 900 de masini abandonate pe domeniul public de proprietari. Politistii locali vor continua verificarile pe aceasta linie si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. In parcarea de pe Calea Torontalului nr.23 (vis-a-vis de Lidl) se afla un Matiz parcat de cativa ani, nu am vazut sa fie mutat (deja creste iarba sub el). As fi curioasa daca are platit abonament Telparc, deoarece este zona galbena de paracre. Ma mir ca cei de la Telparc inca nu s-au sesizat, avand in vedere ca vin destul de des sa dea amenzi in acea parcare.

  2. Un vecin de-al meu si-a parcat lejer (minim 60 cm fata de bordura) masina in fata casei mele. Teren public, nu e interzisa parcarea, nu ma deranjeaza direct. Dar asta se intampla prin Noiembrie. Probabil s-a gandit ca n-are rost sa dea jumatate din valoarea unui Cielo pe anvelope de iarna.

  3. Caroseriile/epavele de langa pasajul catre Sacalaz de ce nu le ridica ?