Surpriza pentru politistii de frontiera din Timis. Cum a traversat Romania un tanar de 24 de ani

TIMIS. A circulat prin toata tara si isi dorea sa ajunga in vestul Europei, dar calatoria i-a fost intrerupta de politistii de frontiera.

CITESTE SI: Incendiu intr-un bloc din Timisoara. Locatari evacuati. De la ce a pornit focul

Nu este vorba despre vreun migrant, ci despre un sofer de tir, de 24 de ani, din Ucraina. Omul a ajuns miercuri la pranz la punctul de trecere al frontierei de la Stamora Moravita. Politistii au inceput verificarile de rigoare, inclusiv pe cele ale actelor conducatorului auto.

Oamenii legii au observat ca permisul de conducere, care avea insemnele Ucrainei, nu indeplinea conditiile de forma si fond si era fals. Dupa o verificare mai atenta, politistii au aflat ca omul avea permis de conducere, insa doar pentru categoria B.

Luat la intrebari de politisti barbatul a spus ca a cumparat actul de la o alta persoana si ca a platit pentru el 150 de euro.

Barbatul este acum cercetat pentru uz de fals, fals material in înscrisuri oficiale si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.