A plouat cu amenzi in Complexul Studentesc din Timisoara. Ce au descoperit politistii in timpul unei razii? Foto

TIMISOARA. Politistii au descins la mai multe firme din Complexul Studentesc si au dat amenzi drastice firmelor care isi desfasoara activitatea in zona.

CITESTE SI: Surpriza pe strazi in Timisoara. Politisti in civil vor taia amenzi pe banda rulanta nesimtitilor care murdaresc orasul 

Primele care au fost sactionate de politistii locali au fost doua firme de constructii ce efectuau lucrari pe strada Alexandru Vaida Voievod. Ambele au primit cate o amenda de 2500 de lei pentru depozitarea incorecta a deseurilor.

Oamenii legii au mai dat o amenda de 2500 de lei unui fast food pentru ca nu a intretinut curatenia la locul de precolectare a deseurilor. Alte 6 societati comerciale au fost sanctionate cu cate 1200 de lei pentru neafisarea acordului de functionare, neafisare preturi sau lipsa vizei.

Printre cei amendati s-a aflat si un timisorean care a taiat gardul viu fara aprobare si care a fost sanctionat cu 500 de lei.

Politistii locali vor continua verificarile in zona si in zilele viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.