Un om de afaceri ofera o avere celui care ii va lua fata de sotie. Prin ce provocari trebuie sa treaca viitorul ginere

Un om de afaceri este atat de disperat sa-i gaseasca un sot potrivit fiicei sale, incat a lansat o provocare pe retelele de socializare. El ofera peste 300.000 de dolari si conducerea afacerilor sale viitorului ginere. Ca sa puna mana pe bani si pe firma, candidatii trebuie sa sustina un concurs.

Arnon Rodthong, de 58 de ani, este un magnat thailandez al comerţului cu durian, considerat cel mai urat mirositor fruct din lume. El a dezvaluit pe social media ca este in cautarea unui soţ pentru fiica sa, de 26 de ani. Cel care se va casatori cu aceasta va primi 10 milioane de bahţi (314.180 de dolari) şi va moşteni afacerea sa cu durian.

Imediat, sute de barbaţi au aplicat pentru a participa la aceasta inedita competiţie. In acest moment, nu se ştie ce va implica acest concurs, care va fi organizat in provincia Chantaburi, din apropierea staţiunii Pattaya, pe 1 aprilie, insa se aşteapta ca participanţii sa fie testaţi la cunoştinţele lor despre comerţul cu durian.

Mai multe amanunte AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.