Lovitura in piata Aurora din Timisoara. Ce au gasit politistii dupa o descindere in zona

TIMISOARA. Amenzi drastice date de politisti la Timisoara dupa un control in piata Aurora. Oamenii legii au verificat si localuri din centrul orasului.

CITESTE SI: Imagini de infarct pe Soseaua Mortii din Banat. Un sofer a trecut prin clipe de groaza. Video 

Oamenii legii au verificat zilele trecute mai multe firme care isi desfasoara activitatea in jurul pietei Aurora si care vand produse alimentare. Politistii au gasit cinci firme care functionau fara un acord din partea autoritatilor. Fiecare dintre acestea a fost amendata cu 1000 de lei, unele dintre ele fiind sanctionate si cu alte ocazii de oamenii legii.

Politistii locali au facut verificari si la localuri din zona centrala, unul dintre acestea situat chiar in centrul orasului fiind sanctional cu o amenda de 2000 de lei pentru ca nu a respectat orarul de functionare, care era aprobat pana la ora 22. Acelasi local, in ultimii 2 ani, a mai fost amendat de alte 10 ori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.