Ziva Instameet la Lento Cafe din Shopping City Timisoara

In data de 21 martie, agentia de marketing Ziva din Timisoara, organizeaza o intalnire dedicata creatorilor de continut de pe Instagram.

A doua editie de Ziva Instameet se organizeaza la Lento Cafe din Shopping City Timisoara de la ora 18:00. Tema evenimentului Ziva Instameet 02 este “Cum să creezi un feed estetic”.

Invitata speciala este Zenobia Lazarovici, fashion blogger din Timisoara, care va dezvalui din secretele ei despre cum sa creezi si sa mentii un continut placut vizual.

Totodata, Shopping City Timisoara a pregatit si o supriza pentru creatorii de continut de pe Instagram. Dupa eveniment, participantii vor putea participa la un concurs de fotografie, iar castigatorul va primi vouchere cadou in valoare de 500 de lei.

Înscrierile la evenimentul Ziva Instameet se pot face până în data de 17 martie, completând chestionarul de AICI!

Participarea la eveniment este gratuită și se face doar pe baza confirmării primite pe e-mail în data de 18 martie. Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe evenimente organizate in complexul comercial Shopping City Timisoara puteti accesa site-ul: https://shoppingcitytm.ro/evenimente/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.