A murit unul dintre idolii unei generatii, Luke Perry. A jucat in Beverly Hills si Riverdale

Daca in tinerete Luke Perry, interpretul lui Dylan din cunoscutul serial “Beverly Hills 90210”, frangea inimile adolescentelor care ii urmareau destinul de pe micul ecran, acum el ajunsese la varsta in care juca rolul tatalui unui alt personaj de serial extrem de indragit. Luke Perry il intruchipa pe Fred Andrews tatal lui „Archie” Andrews in Riverdale.

Actorul a murit la 4 zile dupa ce suferise un accident vascular cerebral, scrie BBC.

Luke Perry era internat la spitalul Sfantul Joseph din Burbank, dupa ce joi, 28 februarie, suferise un accident vascular cerebral. El avea 52 de ani.

Luke Perry a murit inconjurat de cei doi copii, logodnica Wendy Madison Bauer si mama sa, a anuntat un apropiat.

Doctorii l-au tinut sedat, sperand ca astfel se va recupera dupa AVC suferit joi, insa sansele de supravietuire erau mici.

Mai multe amanunte AICI

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.