Super Festival Rock, la inaltime, pe un platou panoramic, in Banat. The Rasmus, U.D.O., DORO sau Emir Kusturica, printre vedete

RESITA. Intr-un loc de poveste, timp de trei zile, pe dealurile Resitei, vor rasuna hituri pe care le fredonati in timp ce conduceti masina: „In the Shadows” si „First day of my life”, ale trupei The Rasmus, sau
Flori de Mai” de la Alternosfera. Apoi va fi un spectacol total oferit de Emir Kusturica sau Alex Calancea, si legendele UDO si Doro sau Massive Wagons, acestia fiind doar cativa dintre artistii care si-au notat deja in calendar concertele de la Resita.

CUSTOM Resita este povestea omului liber care simte si gandeste, care nu este ingradit de norme, care redescopera o noua legatura cu muzica de calitate si natura, deasupra unui oras industrial, care este in plin proces de CUSTOMizare si se va desfasura in 5, 6 si 7 iulie 2019, pe platoul panoramic de deasupra Resitei, in Poiana Golului.

Oldies but goldies are about to meet the NEW!

CUSTOM Resita este un eveniment care nu tine cont de concurenta si nu este reticent fata de ea, din contra, o accepta ca upgrade de tara! Generatiile noi sunt „in vizor”, incurajate de valori reale: parinti si parinti ai parintilor, generatii diferite la un loc, impartasind nu doar muzica, ci mai ales experienta, indiferent de trend, stil sau varsta. Urcam un public urban intr-un mediu natural, inconjurat de activitati creative si trupe de rock care au creat istorie.

Imbratisam si veneram ENERGIA care pulseaza prin multime si uneste intr-o armonie perfecta oameni care altfel nu s-ar fi cunoscut, FOCUL pe timp de noapte, inaltator si atractiv, ROCK-ul, o impletire de ritmuri si stiluri, acel AUTENTIC care pune in miscare doua elemente esentiale: mintea si sufletul. impartasim cu voi curajul de a exprima o stare de moment si un sentiment de prietenie, o ideologie, o emotie, o cale, dorinta de CUSTOM, de schimbare, de a fi altfel. Va asteptam aici cu pasiunile voastre, cu tot cu prieteni si copii, pentru ca suntem pregatiti sa descoperim impreuna noi povesti de viata„, transmit reprezentantii Primariei Resita.

Biletele au fost deja puse in vanzare si au un pret special pana pe data de 15 martie: un abonament de trei zile – 150 lei redus de la 250 de lei, pretul intreg.

Custom Resita, festivalul organizat de Primaria Municipiului Resita in parteneriat cu GNB Agency, a prins viata, timid, anul trecut, insa pentru 2019 lista de artisti internationali cuprinde nume importante dintre care, astazi, va facem cunoscute doar sase: The Rasmus, U.D.O., Massive Wagons, DORO, Emir Kusturica & The Smoking Orchestra, Alex Calancea, Alternosfera

Mai multe detalii AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.