Lovitura data de un barbat din vestul tarii. Ce au gasit politistii in timpul perchezitiei din casa acestuia

A dat o lovitura de zeci de mii de euro si a crezut ca scapa pentru ca nu l-a deranjat nimeni timp de aproape jumatate de an.

CITESTE SI: Weekend incheiat la spital pentru un barbat din Timisoara. Ce s-a intamplat? 

Este povestea unui tanar de 33 de ani din Orastie, care vara trecuta a patruns prin efractie in sediul unei firme din Targu Mures. Omul a pus mana pe 28 de telefoane scumpe si s-a facut repede nevazut. Politistii din Ardeal au demarat cercetarile, iar dupa mai bine de jumatate de an au dat de urmele hotului, care locuia in Orastie si le-au cerut colegilor din Hunedoara ajutorul.

Astfel, politistii au descins la locuinta tanarului de 33 de ani, dar au mai verificat si doua autoturisme ale acestuia.

In urma efectuarii perchezitiilor domiciliare, politistii au identificat si ridicat obiecte de imbracaminte si incaltaminte, mai multe cartele telefonice, telefoane mobile, cutii de telefoane mobile, o arma neletala supusa autorizarii, pentru care nu s-a putut prezenta documente legale, precum si alte bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea faptei”,, transmit reprezentantii IPJ Mures.

Barbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Mures, pentru audieri.

Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale in cauza, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Tirgu Mures, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.