Hai sa-ti alegi concediul de vis! Si-a deschis portile Targul de Turism Vacanta din Timisoara

TIMISOARA. Aproape 10.000 de timisoreni sunt asteptati, in acest sfarsit de saptamana, la Targul de Turism Vacanta, gazduit de Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

Cei care sunt in cautarea unui concediu de vis si vor vizita targul chiar au de unde alege. De la weekendurile petrecute departe de casa si pana la sejururile exotice, toate pot fi achizitionate direct din cadrul targului, la cele mai bune preturi.

„ANAT organizeaza Targul de Turism Vacanta pentru a VI-a oara in Timisoara. Asteptam si anul acesta acelasi numar de vizitatori, undeva in jurul a 7-8.000 de oameni. Agentiile de turism expozante vin in intapinarea clientilor cu pachete complete, frumoase. Avem destinatiile deja cunoscute, cum sunt Grecia, Turcia, Spania, Italia, dar si vacante exotice, deosebite, la Oceanul Indian ori pe croaziere”, a spus Raluca Ungureanu, organizatorul targului.

Si anul acesta, destinatiile din tara sunt in preferintele turistilor banateni, astfel ca agentiile sunt pregatite sa faca fata cererii. Insa, mai mult ca pana acum, la mare cautare sunt locurile exotice.

Cu o experienta de 18 ani in domeniu, agentia Ultramarin vine si anul acesta in intampinarea clientilor cu o paleta vasta de destinatii de vacanta, care intrunesc chiar si cele mai pretentioase gusturi.

„Avem destinatii multe si frumoase. De la pachete aproape de casa, in Romania, excursii de weekend, pana la concedii catre tarile exotice. Avem mijloace de transport precum charterele cu destinatii din Timisoara. Anul acesta, pe langa Grecia cu Creta si Zakynthos, Turcia, avem ca noutati tari mai exotice, cu plecare din Timisoara avem direct Tunisia, Egipt, cu doua aeroporturi, avem de toate si avem de unde alege.

Am fost anul trecut cu grup in Albania si a fost deosebit, este o destinatie care nu e departe de Timisoara si are inca multe de oferit. E o destinatie nou descoperita de timisoreni si de banateni, in general. Tot ca noutate, avem destinatii exotice, cu plecare din zona de vest, fie de la Timisoara, fie din Budapesta sau Belgrad. Aici intra Tanzania, cu Zanzibar, in luna decembrie. avem Japonia, in octombrie, sau Tenerife, mai aproape de noi”, a spus Gabriela Petcana, reprezentantul Agentiei de Turism Ultramarin.

Targul de Turism Vacanta, organizat la Timisoara, este deschis pana in 3 martie, la Centru Regional de Afaceri de pe b-dul Eroilor de la Tisa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.