Cel mai parfumat si mai colorat festival din Timisoara, intr-o noua etapa cu editia din aceasta primavara

TIMISOARA. Primavara veritabila vine la Timisoara odata cu festivalul Timfloralis, care a ajuns la cea de-a cincea editie.

CITESTE SI: Un bulevard din Timisoara va purta numele Regele Mihai I, iar un parc numele unui liceu de elita. Noi denumiri pentru 56 de strazi 

Dupa ce si-au anuntat participarea designerii florali si si-au prezentat proiectele de decoratiuni, a venit randul inscrierilor pentru comerciantii care vor sa faca parte din sarbatoarea florilor de la Timisoara. Au vreme pana la 1 aprilie.

Comerciantii interesati de a participa la Festivalul Timfloralis pot depune la Primaria Municipiului Timisoara, la camera 12, Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, ghiseele nr. 3 si nr. 4, pentru Biroul Organizare Evenimente (orar: luni, miercuri, joi, vineri 08:30 – 16:30 şi marţi 08:30 – 18:30) si in format electronic pe adresa [email protected], urmatoarele documente:

1. lista cu produsele comercializate
2. CD + poze ale produselor comercializate
3. copie xerox dupa actele firmei
4. precizare detalii referitoare la necesarul tehnic (pavilion, masa, scaune, necesar curent)
5. copie certificat producator flori vizat la zi / copie Certificat unic de înregistrare firma
6. copie carte identitate
7. taloane si numere de inmatriculare masini aprovizionare ( copie fizica depusa, dar si in format electronic : [email protected] )

AICI puteti vedea si regulamentul ce trebuie respectat de comercianti la Timfloralis 2019.

Editia din acest an va suferi si o modificare importanta. Daca in anii precedenti s-a desfasurat doar in Piata Victoriei, iar anul trecut s-a extins si in Piata Libertatii, in acest an va fi impodobita cu flori si Piata Unirii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.