Ramane cum s-a stabilit. Alegerile din PSD Timis au loc pe 1 martie, iar Calin Dobra e sustinut de filiala pentru functia de presedinte

TIMISOARA. A fost din nou Comitet Executiv la PSD Timis, iar presedintele interimar al filialei, Calin Dobra a primit sustinerea pentru a candida la functia de presedinte.

CITESTE SI: Oua incondeiate, produse handmade, decoratiuni si momente artistice. Se apropie startul Targului de Paste, la Timisoara

Comitetul Executiv judetean al PSD Tmis, din care fac parte primarii social-democrati, dar si parlamentari, consilieri locali si judeteni, precum si alti lideri in functii de conducere s-a intrunit sambata la sediu partidului, la Timisoara, pentru a stabili daca modifica sau nu data conferintei de alegeri.

In urma sedintei la care a participat majoritatea primarilor PSD, dar si alti lideri cum ar fi Florin Birsasteanu, Sorin Ionescu sau Alfred Simonis si Petru Andea, s-a stabilit sustinerea lui Calin Dobra, actualul presedinte interimar al PSD Timis si lider al Consiliului Judetean Timis, pentru functia de presedinte al PSD Timis.

 

De asemenea, s-a mai stabilit ca alegerile sa ramana in 1 martie. De asemenea, in urma acestor alegeri se va desemna pe langa viitorul presedinte al PSD Timis, presedintele executiv, dar si cei 17 vicepresedinti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E bine,pe 1 martie participă fanfara de flaușați teleodracneni la instalarea nulităților ciumate in Banat. Câtă nesimțire , să transformi Banatul in anexa dințatului de Berlina, băi lingăilor!!! Pe 8 martie renumita adunătură este ocupată,are reprezentație specială dedicată tutelor veorica,carmenita,plumbuita,abramburica,tapardelei etc. in latrina din Videle. Intrarea pe baza carnetului de ciumat roșu sau de analfabet, lingău,hoț,infractor,penal ,mincinos- cu diplomă de excelență specifică. Într-un colț al latrinei,mai la umezeală,este locul destinat poulimii votante a celor trei trandafiri care încadrează brutal secera și ciocanul.