Inceput de vis pentru ACS Poli, dar de cosmar pentru Ripensia Timisoara

TIMISOARA. Duelul orasului in liga secunda de fotbal, ACS Poli – Ripensia a insemnat primul meci oficial pentru ambele grupari din 2019. Si intotdeauna in astfel de situatii doar unii se bucura, in timp ce ceilalti au motive de suparare. De aceasta data, sau mai bine zis si de data aceasta, ACS Poli a iesit pe plus in jocul cu Ripi. Asta desi oaspetii au avut marile ocazii, dar intotdeauna fotbalul se joaca doar pe goluri. Si in tur, violetii au avut castig de cauza, cu 3-2.

CITESTE SI: Orasul din Timis ce renaste cu bani europeni, vedeta la Targul de Turism al Romaniei 

ACS Poli a inceput cu noua jucatori noi, fata de ultimul meci din 2018, doar Pop si Birnoi supravituind in primul 11, in timp ce Ripi a avut doar 3 jucatori noi in formula de start, omogenitatea fiind evidenta in decursul jocului, dar nu decisiva.

Toma, Zaluschi, Mnasour, Anghelina si Stoi au avut sanse bune de a marca pentru oaspeti, in timp ce gazdele mai mult s-au aparat in prima parte. In mitanul secund, gazdele au iesit mai curajos la atac, şi dupa suturile lui Buzan si Bilia, parate, a urmat golul lui David Pop, din minutul 57, dupa o centrare din corner al lui Tigirlas. Zaluschi, Toma si Chera au avut sansa egalarii, la fel ca Dumiter pe final, insa si gazdele puteau majora diferenta in prelungiri. S-a incheiat 1-0, debut perfect pentru Valeriu Rachita, care are insa multi munti de doborat in acest retur si emotii pentru Ripensia, care mai are de tras pentru a se salva de retrogradare.

CITESTE SI: Copaci prabusiti, acoperisuri smulse, localitati fara curent. Ce a lasat in urma vijelia la Timisoara si in judet 

ACS Poli: D. Moldovan – Tigirlas, Paramatti (cpt.), Uyi, Vl. Olteanu – David Pop, Buzan – Calugher, Rogoveanu, Birnoi – Sidorenco
Au mai jucat: Bilia, Golda, Ghidurea.
Antrenor: Valeriu Rachita

Ripensia: Al. Moldovan – Hecsko, Straut, Tinc, C. Toma (cpt.) – Anghelina, Stoi – Chera, Zaluschi, Dumiter – Mansour
Au mai jucat: Straut, Mansour, Stoica
Antrenor: Alexandru Pelici

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.