La drum cu bicicletele STPT prin Timisoara. Vehiculele din sistemul Velo TM au reaparut in rastele. Foto

TIMISOARA. Biciletele Societatii de Transport Public Timisoara au reaparut in statiile lor din oras, chiar daca nu toate au fost instalate deocamdata.

CITESTE SI: Pusti teribilist de 15 ani, la volan, in BMW-ul lu’ tata, pe o strada langa Timisoara. Imagini revoltatoare

Primele biciclete au fost instalate inca din seara de joi in rastele.

Incepand de vineri bicicletele sunt disponibile in cele 25 de rastele amenajate in apropierea statiilor de transport in comun, dar si in cele noua aflate pe malurile canalului Bega.

Cele 440 de biciclete din sistemul VeloTM au fost supuse, în perioada iernii, unei revizii generale (centrat roti, schimbat anvelope, schimbat roti, inlocuit pinioane, schimbat pedale, reparat sistemul de franare, montat lanturi, schimbat faruri, aerisit frane etc)„, spun reprezentantii STPT.

Inchirierea bicicletelor din sistemul VeloTM se face gratuit, in baza unui card emis de Societatea de Transport Public Timisoara, care poate fi eliberat la orice punct de vanzare al societatii. Pana in prezent, S.T.P.T. a emis peste 23.000 de carduri.

Pe langa biciclete, in acest an la Timisoara, STPT va aduce si trotinete electrice. Contractul este deja semnat, iar la Timisoara ar urma sa ajunga 25 de trotinete. Pentru acestea vor fi amenajate 3 statii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.