Individ periculos, capturat in vestul tarii. Surpriza politistilor

Nu s-a putut tine departe de necazuri si a ajuns din nou in spatele gratiilor.

CITESTE SI: Accident violent pe o sosea din vestul tarii. Un om a murit pe loc. Foto 

Este povestea unui barbat din Hunedoara care miercuri dimineata, in jurul orei 6, ar fi atacat o femeie pe o strada din oras. Barbatul ar fi amenintat-o cu un cutit si i-a cerut portofelul, in care se aflau actele femeii si suma de 400 de lei, dupa care a rupt-o la fuga.

Femeia a facut plangere la politie, iar in nici 24 de ore oamenii legii l-au prins pe individ pe o strada din oras in timpul unei razii. La o verificare mai atenta politistii au aflat ca barbatul era recidivist. Acesta si-a petrecut nu mai putin de 21 de ani din viata in spatele gratiilor.

Individul a fost condamnat pentru omor, viol, talhării si, intimpul perioadei in care a stat in penitenciar, a reusit chiar sa evadeze. La eliberarea din inchisoare, omul a beneficiat de prevederile legii recursului compensatoriu. Barbatul iesise din inchisoare in luna septembrie a anului trecut, scrie ziardehunedoara.ro.

Politistii l-au retinut pe individ, iar fata de acesta urmeaaza sa fie luate masurile legale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.