Targuri de martisoare si antichitati, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. In ultimul weekend din luna februarie, la Iulius Mall Timisoara ne pregatim de venirea primaverii cu un targ de martisoare, unul de antichitati, dar si cu o intrecere sportiva inedita, organizata in aer liber.

Peste 50 de artizani ai lucrului manual si nu numai vor fi prezenti, in perioada 23 februarie – 3 martie 2019, la demisolul, parterul si etajul Iulius Mall, cu o colectie variata si colorata de martisoare. Clientii vor fi invitati sa aleaga simboluri ale primaverii unicat, din argint, piele, fimo, margele, ceramica, flori uscate si alte materiale, in tonuri delicate si forme jucause. Varietatea de optiuni va imbina traditionalul cu modernul, astfel incat sa acopere toate preferintele. In plus, vor fi prezentate si sugestii de cadouri pentru Ziua Femeii, decoratiuni si aranjamente florale.

De vineri pana duminica, nostalgicii pot opta si pentru „martisoare” cu patina timpului. Targul de Antichitati se va desfasura la parterul Iulius Mall si va reuni aproximativ 30 de colectionari din toata regiunea. Pasionatii de arta si obiecte ancorate in trecut pot admira si cumpara: mic mobilier, piese de numismatica, filatelie, argintarie veche, bijuterii, ceasuri, portelanuri, decoratiuni si alte articole ale caror povesti asteapta sa fie spuse.

Sambata, de la ora 09:00, are loc cea de-a treia editie a evenimentului sportiv Team Up & Run, un concept marca Alergotura, care promoveaza ideea de efort in echipa. Acoperisul Iulius Mall, parcarea supraetajata si cele doua cladiri de birouri United Business Center (UBC) vor reprezentat trasee atipice pentru acest concurs, la care participa numerosi angajati ai companiilor prezente in UBC, colegi de serviciu, prieteni, familii si pasionati de sport.

Copiii raspund prezent si in aceasta duminica la intalnirea mult indragita cu marionetele, care le spun povesti minunate. Cei mici sunt asteptati de la ora 12:30, in food court, la piesa de teatru de papusi „Motanul incaltat”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.