Taxat in numele iubirii in vestul tarii. Cat a scos din buzunar un barbat pentru dragoste

A crezut ca si-a gasit marea iubire si a facut tot ce i s-a cerut pentru a o aduce langa el.

CITESTE SI: Condamnare definitiva in crima care a zguduit Timisoara. Mama care si-a ucis fetita de 4 ani, pentru a se razbuna pe sot, a primit aproape 19 ani de inchisoare. Video 

Este povestea unui barbat din Petrosani care in toamna anului trecut a cunoscut o femeie pe o retea de socializare. Au discutat o vreme, iar femeie i-a spus ca ar vrea sa se casatoreasca cu el.

Femeia i-a promis barbatului si ca ii va trimite o suma de 3 milioane de dolari de care acesta sa aiba grija pana ajunge ea in tara. Dar pentru a-i trimite banii, trebuie sa plateasca, deoarece suma ar fi blocata intr-un cont in Indonezia. Barbatul a picat in plasa femeii cu care discuta si i-a trimis acesteia in perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, in diferite transe, 17.000 euro și aproximativ 2.000 de dolari.

CITESTE SI: Accident cu tramvai la Timisoara. Trafic dat peste cap 

Barbatul si-a dat in cele din urma seama ca a fost inselat si a mers la politie sa faca plangere, iar oamenii legii au demarat cercetarile in vederea identificarii autorului. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Acesta nu este singurul caz de acest gen inregistrat in Hunedoara. In luna noiembrie a anului trecut o femeie in varsta de 68 de ani din Petrila a depus o plangere impotriva unui barbat pe care l-a intalnit pe o retea de socializare, care ar fi inselat-o cu 10.000 de euro, scrie zhd.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.