Cele 440 de biciclete ale STPT se intorc in rastele, la Timisoara. Ce schimbari au suferit peste iarna

TIMISOARA. Vremea frumoasa de la Timisoara i-a convins pe responsabilii STPT sa readuca in statii bicicletele din sistemul Velo TM.

CITESTE SI: Condamnare definitiva in crima care a zguduit Timisoara. Mama care si-a ucis fetita de 4 ani, pentru a se razbuna pe sot, a primit aproape 19 ani de inchisoare. Video 

Cele 440 de biciclete aflate in administrarea STPT vor fi scoase peste doua zile din depozite si repuse in rastele. Biciletele vor fi amplasate in cele 25 amenajate in apropierea statiilor de transport in comun, dar si in cele noua aflate pe malurile canalului Bega.

Bicicletele revin in rastele cu revizia la zi.

Cele 440 de biciclete din sistemul VeloTM au fost supuse, în perioada iernii, unei revizii generale (centrat roti, schimbat anvelope, schimbat roti, inlocuit pinioane, schimbat pedale, reparat sistemul de franare, montat lanturi, schimbat faruri, aerisit frane etc)„, transmit reprezentantii STPT.

Inchirierea bicicletelor din sistemul VeloTM se face gratuit, in baza unui card emis de Societatea de Transport Public Timisoara, care poate fi eliberat la orice punct de vanzare al societatii. Pana in prezent, S.T.P.T. a emis peste 23.000 de carduri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. E imperios necesara revizia sistemului de avertizare sonora!!!

  2. „Cele 440 de biciclete din sistemul VeloTM au fost supuse, în perioada iernii, unei revizii generale (centrat roti, schimbat anvelope, schimbat roti, inlocuit pinioane, schimbat pedale, reparat sistemul de franare, montat lanturi, schimbat faruri, aerisit frane etc)„, transmit reprezentantii STPT.

    „Aerisit frane.” La V-brake-uri. Cineva e creativ cu lucrarile facturate.

    • Sunt contracte cu dedicatie, macar de-ar face si jumatate din ce scrie in revizie, si tot e bine.