Accident grav intr-o intersectie din Timisoara. A fost nevoie de interventia SMURD

TIMISOARA. Ciocnire violenta intr-o intersectie din Timisoara intre doua autoturisme.

CITESTE SI: Accident pe autostrada Timisoara – Arad. Ce dezastru a ramas in urma unui impact violent 

Accidentul a avut loc in zona Lunei, la intersectia strazilor Inocentiu Klein si Carlova. Doua masini s-au izbit, iar in urma impactului un om a fost ranit. Acesta a primit ingrijiri la fata locului fiind transportat apoi la spital.

La fata locului au ajuns echipaje ale SMURD, dar si politistii. Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate pe perioada in care oamenii legii au facut cercetari la fata locului.

Un barbat in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Inocentiu Micu Klein, iar la intersectia cu Vasile Carlova nu a respectat semnificatia indicatorului cedeaza trecerea si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie in varsta de 32 de ani. In urma impactului, un barbat in varsta de 32 de ani, pasager in autoturismul ce se deplasa pe strada Vasile Carlova, a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspect savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila purtator de cuvant al IPJ Timis.

Sursa foto: Info trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.