Nesimtirea nu e un handicap. Amenzi usturatoare pentru mai multi soferi la Timisoara

TIMISOARA. Si-au parcat masinile dupa bunul plac si au fost arsi la buzunare de politisti.

CITESTE SI: Accident cu 6 victime pe soseaua Timisoara – Resita. Un om a ramas captiv in masina zdrobita

Sute de soferi din Timisoara au fost sanctionati de politistii locali de la inceputul anului dupa ce si-au parcat masinile pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. In majoritatea situatiilor cei care au facut sesizarile au fost tocmai timisorenii.

Numai in ultimele zile oamenii legii au descoperit masini parcate neregulamentar pe strazile Liege, 16 Decembrie, Ana Ipatescu, Pictor Zaicu, Hector, Fantana Alba, Luceafarul, Ghirlandei si Astrilor.

De la inceputul anului politistii locali au dat 133 de amenzi celor care au parcat masinile pe locuri rezervate persoanelor cu handicap.

Politistii vor continua controalele si in zilele viitoare si ii avertizeaza pe soferi ca amenzile pentru oprirea si stationarea in locuri nepermise sunt cuprinse intre 290 si 725 lei, la care vor fi adaugate 2 sau 3 puncte penalizare la permis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.