Accident violent pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Un barbat a murit pe loc

Un barbat a murit luni seara dupa ce a fost lovit de un tir pe o sosea din Banat.

CITESTE SI: Un ghemotoc de baiat de numai 5 ani din Timisoara se lupta sa traiasca. Povestea unui pusti care isi doreste doar sa mearga la gradinita, dar a carui viata atarna de o operatie, pentru care fiecare banut conteaza. Fii si tu Eroul lui Andrei! 

Accidentul a avut loc in comuna caraseana Constantin Daicoviciu, la intersectia cu drumul care duce catre localitatea Pestere. Un barbat a vrut sa traverseze Drumul National 6, printr-un loc in care nu exista trecere de pietoni. Omul a incercat sa traverseze in fuga, insa s-a impiedicat.

In acel moment omul a fost lovit in plin de un tir care circula dinspre Caransebes in directia Baile Herculane. Impactul a fost unul foarte puternic, iar corpul barbatului a fost aruncat pe marginea drumului.

La fata locului a ajuns si un echipaj al Ambulantei, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru barbat.

Sursa foto: reper24.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.