Sofer mut de beat prins de politisti in Timis. Surprize pentru oamenii legii in timpul controalelor de pe sosele

TIMIS. Mergea in zig zag pe strada si politistii l-au tras pe dreapta, moment in care au avut parte de doua surprinze.

CITESTE SI: Primaria Timisoara vrea sa cumpere o cladire mare si scumpa aflata in plin centrul orasului. Costa mai bine de 3 milioane de euro. Ce urmeaza sa faca cu ea 

Un tanar de 36 de ani din Jimbolia a chefuit o noapte intreaga si spre dimineata s-a gandit ca ar fi timpul sa plece si el catre casa. Si cum se tinea cu greu pe picioare, s-a urcat la volan si a plecat cu masina, crezand ca la ora 4 dimineata nu ii va acorda nimeni atentie. Spre ghinionul lui a fost zarit de o patrula a politiei, care l-a tras pe dreapta pentru un control de rutina. Oamenii legii au simtit ca mirosea a alcool si l-au pus sa sufle in etilotest. Rezultatul a fost unuo socant, 1,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Agentii Rutieri au continuat verificarile si au aflat ca omul nu avea nici permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Omul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice si s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducere fara permis.

Un alt sofer baut a fost prins in weekend de politisti la Sag, insa acesta avea ‘doar’ 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si acesta din urma s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

CITESTE SI: Timisoara poate schimba liderul in Liga Nationala de handbal. Meci greu, dar nu imposibil pentru violeti 

In urma controalelor din weekend, politistii au dat 589 de amenzi soferilor indisciplinati, 65 de permise au fost suspendate pentru diferite perioade de timp, dar au fost retrase si 19 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.