Accident spectaculos in vestul tarii. Un sofer a zburat cu BMW-ul de pe o pasarela. Foto

A plecat spre locul de munca insa nu a mai ajuns la destinatie.

CITESTE SI: Gunoiul mai ramane in tomberoane in trei mari zone din Timis si sunt zeci de mii de oameni afectati. Care este, totusi, solutia?

Este povestea unui sofer din Arad, care la primele ore ale zilei circula cu masina pe pasajul Micalaca. La un moment dat omul a pierdut controlul BMW-ului, a rupt parapetul pasarelei si a cazut de pe pod. Masina s-a rostogolit de mai multe ori si s-a oprit apropierea unei linii de tramvai.

Soferii care treceau prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, politiei si salvarii.

Soferul a iesit singur din masina, insa a fost totusi dus la spital pentru investigatii mai amnuntite, scrie ghidularadean.ro.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu mici restrictii pe perioada cercetarilor efectuate de politisti la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Beeeiii !!! Nemții, ăștia, mai au BMW-uri ?!?

  2. Sigur din cauza aceasta s a întîmplat, pentru ca conducea un bmw , daca era la volanul , dau asa un exemplu , dar poate fi orice masina , polo , corsa , clio , logan etc nu s ar
    fi întîmplat nimic , deci sa va fie cu învățătura de minte , daca vreti sa nu aveti evenimente rutiere , sa va gîndiți bine inainte de a cumpara un auto , si de preferinta ar fi sa il luati prin credit sau leasing , sa stiti de o treaba , adică sa il plătit de vreo 4 ori cel putin .