‘Am iesit sa luam aer, Sefu ‘. Reactia unor soferi opriti de politisti in Timis

TIMIS. Cum a iesit putin soarele, doi tineri din Timis si-au scos masinile din garaj la o mica plimbare. Nu ar fi fost o problema daca politistii nu i-ar fi tras pe dreapta.

CITESTE SI: ‘Statul vrea sa faca economie prin taierea orelor de sport’. Greva in scolile din Timisoara si din judet 

Prima „victima” a politistilor a fost un sofer de 33 de ani, care a fost oprit de politisti la Saravale. Oamenii legii l-au legitimat si dupa ce au facut si verificari in baza de date si-au dat seama ca barbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tanarul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fara permis.

CITESTE SI: 3 jucatori de la Timisoara incep din teren partida cu Germania. Alti doi sunt pe banca de rezerva

Un al conducator auto a fost tras pe dreapta de politisti la Dinias. Oamenii legii l-au verificat si pe acesta in baza de date si au aflat ca tnaraul are numai 16 ani si bineinteles nu avea permis de conducere. Mai mult, la o verificare mai atenta politistii au aflat ca tanarul furase masina de la fratele sau.

Adolescentul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere a unui autovehicul fara permis si furt.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.