Ingropat in nameti pana la gat, spunea rugaciuni convins ca nu va scapa cu viata. Operatiune teribila de salvare

Un vechi proverb romanesc spune ca graba strica treaba. De asta s-a convins si un barbat in vestul tarii.

CITESTE SI:Razii in serie, in centru, la Timisoara. Ce au gasit politistii in sute de magazine, terase si restaurante 

S-a intamplat in judetul Hunedoara, in apropierea telescaunului nou din statiunea Parang. Omul era angajat tocmai la telescaun, insa a crezut ca ajunge mai repede pe o alta ruta decat cea obisnuita. Din pacate pentru el, barbatul nu cunoastea prea bine noua cale, asa ca s-a afundat in zapada si a ramas blocat in nameti.

Vazand ca nu poate iesi, a apelat numarul de urgenta 112, iar in ajutorul sau a sarit un echipaj al jandarmilor montani.

Actiunea a fost dificila avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, ceata,viscol si zapada care masura peste 1 metru. Barbatul era afundat in zapada pana in zona pieptului, insa nu a necesitat îngrijiri medicale. Jandarmii l-au transportat cu snowmobilul pana la autoturismul personal”, au transmis reprezentantii IJJ Hunedoara.

sursa foto: ziardehunedoara.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.