Cat de viteaz a putut fi un sofer pe strada Mihai Viteazu? A speriat etilotestul

TIMIS. A avut o zi libera si s-a gandit sa iasa la plimbare cu masina. Si totul ar fi fost minunat, daca nu l-ar fi tras pe dreapta politistii.

CITESTE SI: Bombe pe roti in traficul din Timisoara si din judet. Puteau provoca un dezastru in orice moment 

Un barbat de 44 de ani a chefuit bine duminica si, dupa ce s-a cinstit cu de toate, s-a urcat in masina si a plecat la plimbare. Soferul a intrat pe strada Mihai Viteazu din Lugoj, iar spre ghinionul sau un echipaj al Politiei Rutiere i-a facut semn sa opreasca.

Oamenii legii au simtit ca barbatul duhnea a bautura si l-au pus sa sufle in aparatul etilotest. Aparatul a indicat o alcoolemie de 1,48 mg/l alcool pur in aerul expirat.

CITESTE SI: Sute de amenzi pentru soferii nesimtiti la Timisoara. Sanctiunile au fost aplicate in zona centrala 

Politistii l-au scos din masina si l-au dus la spital pentru recoltarea probelor de sange. Barbatul se va alege cu un dosar penal pentru conducere sub infleunta bauturilor alcoolice.

In weekend-ul trecut politistii au actionat pe mai multe drumuri din judet, au dat 643 de amenzi si au retinut 36 de permise de conducere. De asemenea au fost retrase 13 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.