Sute de amenzi pentru soferii nesimtiti la Timisoara. Sanctiunile au fost aplicate in zona centrala

TIMISOARA. Politistii locali au sanctionat sute de soferi in njumai cateva zile pentru ca acestia si-au lasat masinile pe unde i-a taiat capul, sau unde li s-a parut mai comod.

CITESTE SI: Spaga necajita pe care s-au chinuit niste migranti s-o dea politistilor de frontiera din Timis

Oamenii legii au patrulat in special in zona centrala, unde au gasit soferi ce si-au lasat masinile pe strazile pietonale.

Astfel, au fost aplicate pe strazile E. Ungureanu, E. Grigorescu, G. Musat, A. Pacha, Libertatii, Gh. Lazar, E. Savoya, V. Alecsandri, Marasesti, un numar de 247 amenzi soferilor care au oprit sau au stationat in aceste locatii.

Soferii s-au ales cu amenzi cuprinse intre 290 si 725 de lei, dar si 2-3 puncte de penalizare la permis.

CITESTE SI: Managerul lui ACS Poli Timisoara, dupa cantonament: ‘Aceasta echipa nu va mai pierde foarte usor’

In luna ianuarie a acestui an, politistii locali au aplicat 891 de amenzi pe strazile pietonale din centrul orasului.

Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere si sa nu parcheze in zonele in care acest lucru este interzis deoarece, pe langa sanctiuni, pot risca si ridicarea autovehiculelor depistate in aceasta situatie. Actiunile pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe aceste străzi sunt parcate zeci de mașini ÎN FIECARE ZI !
    Trebuie să dea amenzi zilnic și atunci poate, poate se va mai schimba ceva, dar asa din an în paște este degeaba. Să se ducă și în jurul Palatului Dicasterial… la cei parcați pe spațiul verde și pe trotuare.

    Cu o floricică nu se face primăvară !!!

  2. dar ce, domnii boacteri, e sfarsit de luna?