Timisoreanul Florin Calinescu, dezlantuit: Trebuie retezate de la radacina promovarile de neamuri, amante, amantute. Sa mobilizam tineri care n-au facut politica

Faimosul timisorean, om de televiziune, Florin Calinescu se dezlantuie impotriva puterii pe Facebook. Intr-un live vide sustine ca nu crede in candidaturile Gabrielei Firea sau Olgutei Vasilescu la prezidentiale si anunta ca din vara va intra intr-un proiect politic.

Nu pun botul la candidatura lui Firea sau coana Olguta, sau cum o cheama, la prezidentiale. Am vazut ca si-a luat conac. Nu puneti botul la sondaje ca ei au scazut, ca aia de la PNL au urcat. Am vazut saci de sondaje de 30 de ani neconfirmate. Trebuie activata masa celor 10 milioane de romani care nu au intalnit pe cineva care sa ii reprezinte. Asta va intra in preocuparea mea din vara incolo, ca sa fie clar. Nu pot vorbi mai mult pana atunci. Sa mobilizam tineri, oameni care nu au facut politica si vor sa mai traiasca in aceasta tara. Sa-si gaseasca un tel”, e anuntul dinamita al lui Calinescu.

Acesta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dar si a celor care au dezertat catre Pro Romania.

Dezastrul sublim pe care Dragnea il indeplineste cu ajutorul unor natarai lipsiti de orice caracter. Amuzant ca unii PSD-isti asa zis acoperiti se duc la Ponta. E amuzant. Tot la oaia lui Daea au supt cu totii. Unii au un pic de puritate fata de cei care fac zid in jurul lui Dragnea. Judecatorii sa aiba demnitate si sa judece. Nu vreau condamnari sau achitari abuzive. Lucurile pot fi indreptate foarte repede. Legile justitiei trebuie aduse inapoi, toate salariile si pensiile speciale retezate de la radacina. Toate gagicarelile, toate imposturile facute de Dragnea catre baroni. Promoveaza verisori, neamuri, amante, amantute. Asta de la sanatate ar trebui sa plece, aia de la Interne la fel”, a mai spus Calinescu pe Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.