Libraria BookCity din Shopping City Timisoara sarbatoreste luna iubirii

In luna februarie, la BookCity din Shopping City Timisoara, te indragostesti iar si iar de povesti inedite. Iubitorii de carti se vor putea bucura de multe oferte avantajoase, precum:

10% discount la Editura Trei
2+1 la Editura Curtea Veche
20% discount la Editura Ramis
10% discount la Editura DPH
2+1 la Editura Nemira

Pe langa acestea, te asteapta o varietate de cadouri smart si impachetarea produselor gratuita.

Concept librariei Bookcity este primul de acest tip din Timișoara și îți oferă un întreg univers cultural. Designul acestora te poarta cu gândul la străzile unui adevărat centru urban, din care poți prelua elemente de smart entertainment, deoarece librăria nu găzduiește doar cărți. Astfel, pe rafturile Book City se regăsesc peste 30.000 de produse unice, din categorii precum: cărți, muzică, film, kendama, boardgames și accesorii de papetărie.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in Shopping City Timisoara puteti descoperi pe site-ul www.shoppingcitytm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.