Un porc mistret a atacat trei oameni in plina strada. Foto si video

Momente de panica joi in judetul Salaj. Un porc mistret a coborat din padure si a atacat oamenii in plina strada.

CITESTE SI: E dezastru. Oamenii din zeci de localitati din Timis ramasi cu gunoaiele la usa. Haos la firma de salubritate Brai Cata, impusa de ADID. Primarii: ‘Vom descarca noi gunoiul in poarta CJT’ 

Totul s-a intamplat joi dimineata la Simleul Silvaniei. Animalul salbatic, care era ranit, a ajuns printre blocurile din oras. O femeie l-a vazut si s-a indepartat repede de porc, iar cea de-a doua a incercat sa se adaposteasca intr-un magazin din zona.

Mistretul nu a reusit sa o raneasca, insa i-a luat poseta acesteia.

Animalul a atacat alte doua persoane pe care le-a ranit usor, iar acestea au fost transportate la spital.

Mistretul a incercat sa muste trei persoane, care acum se afla la spital. Am vorbit cu cei de la spital si mi-au spus ca persoanele sunt foarte speriate. Nici nu ai cum sa nu fii speriat cand sare un mistret la tine. Mistretul este înconjurat de cei care se ocupa cu capturarea lui si le-am dat acordul sa-l anihileze pe domeniul public, pentru ca daca este ranit, este foarte periculos”, a declarat Septimiu Catalin Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei pentru sportulsalajean.ro.

Dupa atac, animalul s-a intors in padure si nu a fost capturat. Primarul Septimiu Turcas si-a dat acordul pentru ca animalul sa fie ucis pe domeniul public in cazul in care acesta este zarit din nou in oras.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Si porcul se numea Bogdan… =))