Cluburi si magazine amendate de politisti la Timisoara

TIMISOARA. Politistii au dat sute de amenzi de la inceputul anului magazinelor din Timisoara care nu respecta legislatia. Nu au fost uitate nici cluburile, care au fost calcate weekend-ul trecut de oamenii legii.

CITESTE SI: Parca a intrat in pamant. Familie disperata langa Timisoara, dupa ce un barbat a disparut fara urma 

Politistii locali au facut impartit de la inceputul anului 138 de amenzi, in valoare de 73500 de lei. Aproape jumatate dintre sanctiuni au fost date pentru neafisarea sau nerespectarea orarului de functionare, nedetinerea acordului de functionare emis de Primaria Timisoara, desfasurarea de alte activitati decat cele prevazute in acord sau lipsa cursului de igiena ori alimentatie publica pentru personalul angajat in sectorul alimentar si de alimentatie publica. Restul amenzilor au fost date pentru neafisarea acordului de functionare si neavizarea acestuia.

Politistii locali au facut verificari si in weekend-ul trecut, cand au verificat firme din domeniul alimentatiei publice, dar si cluburi. Sanctiunile au fost pentru lipsa acordului de functionare si lipsa vizei pe acord acolo unde acesta exista. Trei cluburi au fost amendate cu cate 1000 de lei pentru neregulile gasite.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Aveti grija cu cluburile, ca doar nu suntem campus monastiresc!