Francezul pacalit de sarbi. BMW oprit la intrare in tara de politistii de frontiera din Timis

TIMIS. Si-a cumparat un BMW si a plecat cu el la plimbare spre Romania. Omul a avut insa o surpriza la intrarea in tara.

CITESTE SI: Accident violent pe drumul care leaga Timisoara de sudul tarii 

Este povestea unui francez de 22 de ani, care a fost in vizita in Serbia si si-a cumparat un BMW din tara vecina. Omul s-a gandit ca daca tot are un autoturism, sa faca si o vizita in Romania. Zis si facut.

S-a urcat la volan si a intrat in Romania prin punctul de trecere al frontierei de la Stamora Moravita, unde a avut parte de o surpriza. Politistii i-au verificat actele francezului si acestea au fost in regula, insa cand au verificat si masina, au aflat ca aceasta era cautat in vederea confiscarii de autoritatile din Austria.

Barbatul le-a spus politistilor ca a cumparat autoturismul din Serbia, de la un alt barbat, si nu stia ca masina era cautata. Astfel, francezul a ramas si fara masina, dar si fara banii pe care i-a platit celui de la care a cumparat autoturismul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ciudata poveste, mergi intr-o tara cu o situatie politica nu tocmai roz si-ti cumperi o masina scumpa. Stiu oameni care si-au cumparat o masina ieftina in Germania, pentru o luna, a fost mai ieftin decat sa inchirieze. La sfarsit au dus-o la fier vechi.