Masina unui politist implicata intr-un accident la Timisoara. Un alt autoturism s-a rasturnat in urma impactului. Foto si Video

TIMISOARA. Ciocnire frontala intre doua masini la Timisoara, in urma careia soferii au ajuns la spital.

CITESTE SI: Ce faci cand viata unui copil atarna de o picatura de sange? Donezi din tot sufletul. Esti asteptat sa fii eroul micutilor bolnavi de cancer din Timisoara 

Accidentul a avut loc pe strada Grigore Alexandrescu din Timisoara. Un conducator auto a intrat in depasirea unei masini, insa a pierdut controlul propriului autoturism care a intrat in derapaj.

Soferul a incercat sa redreseze autoturismul, insa acesta s-a izbit de o alta masina care circula din sens opus si de aici a fost proiectat in afara soselei, unde s-a si rasturnat.

Soferii care au trecut prin zona au sunat imediat la 112 si la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si salvarii. Oamenii legii i-au legitimat pe cei doi soferi si au aflat ca unul dintre ei este un coleg al lor care se indrepta spre serviciu. Cei doi conducatori auto au fost raniti usor si transportati la spital.

Un barbat in varsta de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Grigore Alexandrescu din spre strada Closca, iar la un moment dat a efectuat o manevra de depasire, a pierdut controlul autoturismului, a intrat in derapaj si a intrat in coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un barbat de 47 de ani. In urma impactului autoturismul condus de barbatul de 32 de ani s-a rasturnat in afara partii carosabile pe sensul acestuia de mers. Ambii conducatori au fost condusi la spital pentru ingrijiri medicale. In urma testarii cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ in cazul ambilor. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate pe perioada desfasurarii cercetarilor.

sursa foto: Info trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.