Knock-out-ul care a facut inconjurul Romaniei. Un psiholog din Timisoara explica ce l-a determinat pe Mircea Badea sa se bata cu un profesionist. Foto si video

La aproape cinci ani de la primul meci de K1 impotriva lui Teodor Constantin, prezentatorul tv Mircea Badea a urcat din nou in ring pentru revansa cu motociclistul, care este in acelasi timp si sportiv profesionist, practicant de muay thai.

CITESTE SI: Doctorii miracolelor de la Timisoara. Operatie salvatoare pentru o bolnava de inima. Cati pacienti sunt pe lista de asteptare 

Daca in 2014 a pierdut, dar a terminat meciul in picioare, de aceasta data Badea a ajuns la podea dupa 5 secunde… si a ramas acolo.

Rezultatul meciului disputat intr-un mall din capitala a fost analizat din toate unghiurile.

Psihologul timisorean Mircea Dragu, cel care este si instructor de arte martiale, si-a spus si el parerea despre duelul dintre Badea si campionul de muay thai.

Faptul ca Mircea Badea alege sa intre de doua ori in ring cu un un sportiv profesionist in sporturi de contact ne lasa (doar) doua interpretari: fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, si alege in mod asumat sa fie facut carne tocata doar pt a nu refuza o provovare, fie este nefericitul purtator al acelui tip special de ego care le permite amatorilor (mai mult sau mai putin etilizati) sa se bata la balci cu luptatorii care fac asta in fiecare seara, si care au un istoric lung de competitie„, scrie pe pagina sa de facebook psihologul timisorean.

install updates and shut down. rip badea

Publicată de Dan Gherman pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Sursa video: youtube.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Badea a cerut revansa zic sursele deci singura concluzie este ca insul e idiot … Bine ca nu si-a rupt gâtul avand in vedere cum a cazut .