Accident grav pe o sosea din Banat. Masina rasturnata pe marginea drumului. Foto

O familie de banateni a tras o sperietura teribila dupa un accident sambata dupa-amiaza.

CITESTE SI: O familie din Banat in pericol sa ramana fara casa in plina iarna 

Doi adulti si un copil se aflau intr-un autoturism care circula dinspre Resita catre Caransebes. Nici nu iesise bine din Resita, ca soferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit in decor si s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului.

Soferii care au trecut prin zona au sunat imediat la 112, iar un echipaj al pompierilor, dar si o ambulanta SMURD au ajuns la fata locului. Cei trei ocupanti ai autoturismului au scapat insa cu o sperietura serioasa si au iesit pe propriile picioare din masina. Acestia si au refuzat transportul la spital.

Circulatia in zona nu a avut de suferit in urma accidentului. Politistii care au ajuns la fata locului urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.