Drum blocat pe ruta Timisoara – Resita. Muntele a luat-o la vale. Foto si video

Soferii care au plecat dinspre Timisoara si Resita au ramas blocati la cativa kilometri de intrarea in orasul de pe Barzava.

CITESTE SI: Incendiu devastator la o hala din Timis. Pompieri au muncit aproape sase ore sa stinga flacarile. Foto 

Drumul care leaga Timisoara de Resita a fost blocat de roci in zona dintre Moniom si Coltan. Cantitati mari de pamant si roca s-au desprins de pe un versant si s-au pravalit pe sosea sambata dupa-amiaza.

Din fericire nicio masina nu trecea in acel moment prin acea zona, astfel ca nimeni nu a fost ranit. Circulatia este in acest moment intrerupta si echipe de la Drumuri Nationale si de la Detasamentul de Pompieri Resita lucreaza pentru eliberarea soselei.

S-au format coloane de masini in zona atat dinspre Bocsa, cat si dinspre Resita. La fata locului se afla si echipaje ale Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin.

UPDATE: Drumul dintre Timisoara si Resita a fost deblocat pe o banda in zona Moniom. De asemenea s-a dat drumul si la traficul pe banda eliberata, insa se va circula alternativ pana la eliberarea completa a drumului.

DRDP Timisoara ii indeamna pe soferi sa aleaga ruta ocolitoare pentru a ajunge la Timisoara: Resita – Soceni – Lugoj – Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Așa se-ntâmplă când între reședințele județene nu există șosele cu minimum 3 benzi de circulație, în condițiile în care și autostrăzile cu 2 benzi pe sens au devenit absolut necorespunzătoare!