Tupeu de nedescris pentru un sofer din Timis. Surpriza politistilor la un control de rutina

TIMIS. Un tanar din Timis s-a ales cu un dosar penal dupa ce a fost tras pe dreapta in trafic de agentii Politiei Rutiere.

CITESTE SI: Prinsi in drum spre Occident. Migranti opriti de politisti dupa ce au trecut granita in Timis 

Barbatul in varsta de 38 de ani circula cu autoturismul prin localitatea Sanandrei, cand a fost tras pe dreapta de o patrula a Politiei. Oamenii legii l-au legitimat pe sofer si au obsevat ca acesta emana vapori de alcool.

In momentul in care politistii i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest, omul a refuzat. Politistii l-au preluat pe barbat si l-au condus la spital pentru recoltarea probelor biologice si in paralel au continuat cercetarile. Astfel, oamenii legii au descoperit ca barbatul nu detinea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si conducerea fara permis a unuui autoturism.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.