Noi lucrari de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare in Jimbolia, din fonduri europene

TIMISOARA. In data de 15 ianuarie 2019 s-a semnat contractul pentru „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in orasul Jimbolia CL4 Lot2” in valoare de 5,664,062.83 lei fara TVA, cu firma Technocer S.R.L. Lucrarile vor include executia a 2,68 km retele de canalizare, 851 m retea de distributie a apei, o conducta de refulare a statiei de pompare cu lungimea de 430m precum si o statie de pompare a apelor uzate.

Acest contract este parte a Proiectului “Fazarea proiectului extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis“, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) este cel mai mare program operational al Romaniei si al doilea, ca marime, din Uniunea Europeana, si, mai mult, un program strategic pentru tara noastra, avand in vedere faptul ca asigura finantarea principalelor prioritati de dezvoltare ale Romaniei in acord cu angajamentele asumate in Acordul de Parteneriat si cu obiectivele Strategiei Europa 2020.

Proiect co-finantat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.