Au rupt-o la fuga cand au vazut masina jandarmilor. Ce ascundeau trei tineri din vestul tarii?

Au intrat intr-un magazin sa admire produsele si nu au plecat cu mana goala, insa spre ghinionul lor au fost zariti si de o patrula de jandarmi.

Este povestea a trei tineri din Arad, care au intrat intr-un magazin din centrul orasului sa admire produsele. S-au plimbat printre rafturi, insa nu au cumparat nimic. Cand au iesit din magazin, acestia au zarit o patrula a jandarmilor si au devenit agitati.

Mai mult, unul dintre ei, cand i-a vazut pe oamenii legii, a rupt-o la fuga. Jandarmii l-au urmarit si l-au prins in scurt timp, dupa care i-au luat la intrebari si pe amicii sai. Astfel, patrula Jandarmeriei a aflat ca cei trei nu plecasera cu mana goala, ci furasera cateva produse din vitrina.

Surpriza cea mare au avut-o angajații magazinului, cand s-au trezit cu jandarmii la usa pentru a le inapoia bunurile recuperate, in valoare de aproximativ 200 lei”, au transmis jandarmii aradeni pentru newsar.ro.

In cazul celor trei, jandarmii au intocmit actele de sesizare a organelor de urmarire penala, in vederea continuarii cercetarilor.

sursa foto: newsar.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.