‘Dorel’ si-a facut din nou de lucru la Timisoara. Zona mare din oras lasata fara curent electric

TIMISOARA. Mii de timisoreni din sudul orasului au ramas fara curent electric o zi intreaga.

CITESTE SI: Veste buna pentru mii de soferi. Largirea la 4 benzi a drumului dintre Timisoara si Mosnita ar putea incepe in scurt timp. Proiectul a scapat de inca o piedica 

Pana de curent a afectat zonele Dambovita si Calea Sagului, iar problemele au aparut inainte de pranz. Vina nu apartine de aceasta data furnizorului de electricitate, ci unor muncitori care lucrau in zona.

Alimentarea cu energie electrica in zona Dambovita-Calea Sagului din Municipiul Timisoara a fost afectata in cursul zilei de miercuri, 23 ianuarie, incepând cu ora 11:30, ca urmare a ruperii unui cablu de medie tensiune de catre o terta parte, in cursul unor lucrari de sapaturi. Echipele de interventie ale E-Distributie Banat lucreaza pentru a restabili in totalitate alimentarea cu energie electrica a clientilor, o parte dintre acestia fiind deja reconectati. Regretam neplacerile provocate clientilor de acest incident„, au tranmis reprezentantii ENEL.

Oamenii au si postat fotografii pe retelele de socializare cu bezna din zona si asteapta sa fie reconectati la reteaua electrica.

Sursa foto: info trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De ce nu se menționează firmele care prin neglijență sau neprofesionalism afectează timisorenii plătitori de taxe si de servicii?????

  2. Nu cred ca ar trebaui sa ne miram. Daca – dupa un studiu de fezabilitate de succes si proiect de executie – la demararea lucrarilor de la podul Dragalina si „dezgroparea mortilor” sau constatat „evenimente necunoscute in subteran”.
    Cred ca nimeni nu cunoaste ce este in „subteranul Timisoarei” si – la orice eveniment – se merge pe „cred ca, se pare, probabil, nu poate fi altfel …. . Ma-r bucura sa gresesc si atunci „mea culpa” de 100 de ori.
    Ne mai vorbind de faptul ca dupa „dezgroparea mortilor si reingroparea evenimentului” drumul (strada) ramane „uitata” luni si chiar ani! Si totul bine-mersi!