Credea ca la Timisoara merge ca-n Bucuresti. Cum a fost ‘cocosat’ de amenzi un patron tupeist

TIMISOARA. Nu si-a batut capul sa plateasca vreo taxa catre Primarie si nici sa ceara vreun aviz, convins ca merge si-asa.

CITESTE SI: Radiate din Austria, aduse pe platforma si pregatite de vanzare in piata din Timisoara. Unde au descoperit politistii masini cu probleme

Vorbim de patronul unei firme de organizat evenimente din Bucuresti care s-a gandit ca isi poate promova un spectacol cum si unde are chef.

Omul a umplut orasul de afise ilegale pe care le-a lipit pe stalpi, pe cladiri, pe transformatoare de curent in zone precum Calea Sagului, Aleea FC Ripensia, Str. Cluj, Eroii de la Tisa, Liviu Rebreanu, Parcul Central.

Politistii locali au gasit mai multe astfel de afise in oras si i-au rupt proprietarului amenzi in valoare de 7000 de lei.

Agentii atrag atentia ca lipirea de afise si postere publicitare de catre organizatorii de evenimente in locuri neautorizate se sanctioneaza cu amenzi intre 1000 si 2000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Praf in ochi !
    Ati facut un calcul cam cit la suta din veniturile organizatorului il reprezinta aceste amenzi ? Eu va spun ca 7000 lei amenzi, e un cost calculat si reprezinta o bagatela fata de incasari. Nu asta e solutia ca sa-l doara. Cine e organizatorul bucurestean, tot ala care a dat tzeapa cu Lepa Brena pe Paltinisanu in anii trecuti ?

  2. Sa ii dea amenda maxima, 2500 ron daca s-ar putea incadra la fel ca si cei care distrug florile de pe Michelangelo, pentru FIECARE afis.
    Atunci ar fi ceva. Plus, ceva bani la bugetul local.

  3. bine,da cacaturile alea de incarcatoare de cartele telefonice violete de ce nu le demontati? ca si alea sunt fara avize!