Spargator de masini capturat de politisti la Timisoara

TIMISOARA. Un tanar de 18 ani a ajuns dupa gratii dupa doua spargeri date in miez de noapte in zona de sud a Timisoarei.

CITESTE SI: Hot prins de politisti dupa o lovitura de zile mari, la Timisoara 

Prima lovitura a dat-o in 19 ianuarie la o masina parcata pe strada Martir Herman Sphorer. Tanarul a distrus sistemul de inchidere al masinii si a furat mai multe bunuri care erau inauntru, creind un prejudiciu de 1500 de lei.

La aproape 24 de ore diferenta barbatul si-a mutat zona de actiune pe strada Clabucet, unde prada a fost de aceasta data mai consistenta. Omul a spart o masina din care a furat o boxa portabila si o trusa auto de chei in valoare de 1000 de lei.

Politistii au dat repede de urma tanarului, caruia i-au intocmit un dosar penal pentru furt, iar urmatoarele 24 de ore si le va petrece in Arestul Politiei.

CITESTE SI: Mii de afectiuni respiratorii in Timis. Cate cazuri de gripa sunt inregistrate? 

Politistii continua cercetarile pentru a stabili daca barbatul a mai dat si alte spargeri. In ajutorul oamenilor legii vin si timisorenii care locuiesc in zona de sud. O tanara a si postat pe facebook marti seara un anunt conform caruia un necunoscut i-a distrus incuietoarea de la masina.

Cei care stau in zona Caii Sagului, in spatele cimitirului in special, aveti grija ca se sparg masini de cateva nopti. Masina noastra a fost fortata noaptea trecuta.Nu s-a luat nimic (in afara scaunelor copiilor nu era nimic in masina ptr ca noi din principiu nu lasam nimic). Am sunat la Sectia 3, dar nr.nu era valid. Am sunat la 112 si au venit la constatare. Ramanem doar cu speranta momentan„, a scris femeia in anuntul postat pe reteaua de socializare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Acelasi mod de operare in tot orasul , loganurile sunt cu incuietoarea dreapta fata fortata/distrusa….boschetilor nu le place munca.