Hot prins de politisti dupa o lovitura de zile mari, la Timisoara

TIMISOARA. Un tanar a ajuns in Arestul Politiei dupa un furt savarsit la Timisoara.

CITESTE SI: Inca o amenda la palatul de pe care s-a prabusit tencuiala peste caruciorul unui bebelus, in Piata Victoriei din Timisoara  

Barbatul, in varsta de 32 de ani, a profitat de lipsa unui paznic la un santier de pe Bulevardul Cetatii si s-a gandit ca ca poate gaseste ceva bun de vandut si face rost de bani.

Tanarul a intrat in casa care era in constructie, a luat mai multi robineti, furtunuri si alte bunuri folosite la instalatiile sanitare si s-a facut nevazut, paguba creata fiind de 15.850 de euro.

Proprietarii au fost cei care au observat elementele lipsa si au anuntat Politia. Dupa aproape doua saptamani de cercetari oamenii legii au reusit sa il gaseasca pe tanar. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat si a fost retinut pentru 24 de ore.

Politistii continua cercetarile pentru a afla daca barbatul a mai savarsit si alte furturi, dar incearca si sa recupere prejudiciul creat de acesta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.