Accident la Timisoara, soferita ranita. Ce n-a facut la schimbarea benzii de mers

TIMISOARA. Accident de circulatie luni seara in zona de nord din Timisoara.

CITESTE SI: Razboiul locurilor de parcare la Timisoara continua. Inca o masina vandalizata 

Doua masini s-au izbit in apropiere de Cimitirul Eroilor din Timisoara. O soferita a vrut sa schimbe banda de circulatie, insa a uitat sa se si asigure. In acel moment a fost lovita din spate de un alt autoturism.

Soferii care circulau prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Politiei si Salvarii. Soferita a fost ranita usor si a fost transportata la spital pentru ingrijiri.

O femeie in varsta de 33 de ani a condus un autoturism pe strada Sever Bocu dinspre Calea Aradului spre Calea Lipovei, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 31 de ani. In urma impactului, conducatoarea auto a fost ranita usor si transportata la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cavand al IPJ TImis.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu dificultate cat timp politistii au facut cercetarile la fata locului.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.